Computers en IT voor uw kantoor

Medewerkers werken beter met goed gereedschap! Op kantoor betekent dat een goede ICT werkplek. Een groter beeldscherm, soms twee. Een ergonomisch toetsenbord en muis. En voldoende performance van het computernetwerk, LAN en WAN. Betaalbare oplossingen maken daar een groot verschil.

Hoe werkt het?

Alle soorten van kantoorautomatisering kunnen geleased worden, inclusief de benodigde software. Niet alleen laptops, PC’s en netwerkcomponenten, maar ook IP telefonie, tablets of mobiele telefoons.

U bepaalt zelf welke apparatuur u wil aanschaffen en wie de beste leverancier daar voor is. De leasemaatschappij betaalt de rekening en stuurt u maandelijks een rekening voor het gebruik.

Besparen

Wij helpen met het leasen van de eenmalige investering, of kijken met grote bedrijven en instellingen verder vooruit naar een meerjarenprogramma om de kantoorautomatisering up-to-date te houden.

Een structureel vervangingsprogramma kost u minder dan een reeks van incidentele investeringen. Met leasing geeft u de investeringsagenda vorm en realiseert u direct besparingen.

 

LeaseMasters, plezierig werken met een scherp resultaat!

Leasen adviseren controleren