Laat gebrek aan middelen de zorg niet in de weg staan

Moderne zorgtechnologie is kostbaar. Investeringen in nieuwe apparatuur passen niet altijd in het budget, zodat zorginnovaties soms jaren vooruit schuiven. Dat is niet nodig wanneer je kiest voor het leasen van medische apparatuur. LeaseMasters helpt je graag op weg!

medische apparatuur leasen

Het leasen van apparatuur stelt je in staat om de investering gespreid over enkele jaren te betalen. Zonder direct te investeren kan je toch beschikken over dat hightech apparaat. Om beter en sneller te kunnen diagnosticeren en behandelen. En misschien ook om niet achter te blijven bij andere zorgverleners.

Medische leases voor kleine en grote zorgaanbieders

De aandacht bij het leasen in de zorg gaat al snel naar grote en kostbare systemen, terwijl er een grote hoeveelheid aan kleine duurzame apparaten gebruikt wordt in een praktijk of kliniek.

LeaseMasters helpt kleine praktijken met hun specialistische apparatuur. Dan doen wij vaak als samenwerkingspartner voor leveranciers van medische technologie, maar ook veel zorgondernemers weten ons rechtstreeks te vinden.

In grote instellingen zien we een heel andere dynamiek. Bij het besturen van grote zorgorganisaties blijven kleinere investeringswensen vaak onderbelicht. Veel aandacht gaat er uit naar nieuwe OK apparatuur, maar op veel afdelingen wordt en met verouderde materialen gewerkt. Het één gaat nogal eens ten koste van het ander. Support van LeaseMasters bij het financieel inrichten van meerjarige vervangingsprogramma met leasing voorkomt deze onbalans en zorgt voor bredere innovatie in de instelling.

Menu