Lease bedrijfsmiddelen bij LeaseMasters Lease bedrijfsmiddelen bij LeaseMasters

Wilt u bedrijfsmiddelen leasen?

U gaat investeren in kapitaalgoederen en bent op zoek naar een financiering? Met leasing kunnen veel soorten bedrijfsmiddelen gunstig gefinancierd worden. Operational lease of Financial Lease.

Wij zijn een onafhankelijk leasebedrijf en zorgen voor een passende leaseofferte. Voor machines en apparaten. Maar ook voor zwaar materieel of computer equipment. Of het nu gaat om € 5.000,- of om € 500.000,-, wij realiseren de oplossing die past bij uw uitdaging.

Investeren in bedrijfsmiddelen of leasen?

Uw investeringskosten meer in lijn brengen met de opbrengsten? Dan is leasing is dé oplossing. U betaalt voor de lease van de machine of apparatuur terwijl de productie al loopt. Zo kan het werkkapitaal beschikbaar blijven, dat anders voor jaren in uw machinepark verdwijnt. Middelen waarmee uw bedrijf op een andere manier rendement kan behalen.

Een bedrijfsmiddel leasen betekent per maand een bedrag betalen dat is afgestemd op de economische levensduur. Afhankelijk van het soort bedrijfsmiddel kan een lease kan meestal afgesloten worden voor een periode van 12 tot 84 maanden. U financiert met het object als zekerheid, zodat andere financieringsmogelijkheden bij uw bank niet worden aangetast.

 

Welk bedrijfsmiddel wilt u financieren?

MEDISCHE APPARATUUR
HORECA APPARATUUR EN FOOD EQUIPMENT
ZWAAR MATERIEEL
FITNESS APPARATUUR
ICT APPARATUUR
MACHINES
AUDIOVISUELE APPARATUUR OF LEDSCREENS

Vijf redenen om te kiezen voor leasing

Werkkapitaal niet aantasten
Uw cash om dagelijks mee te werken vrijhouden. Investeren in een bedrijfsmiddel betekent, dat uw geld voor jaren vastzit in een apparaat of machine.

Betalen voor gebruik
Direct kunnen beschikken over nieuwe productiemogelijkheden, of nieuwere technieken. Betaal uw kapitaalgoederen uit de opbrengsten die ze genereren.

Weerstand
Leasing stelt u in staat om meer reserves aan te houden. Belangrijk wanneer de economie even tegen zit.

Vaste lasten
Uw kosten liggen vast voor een aantal jaren, dat geeft rust in uw begroting. Ook wanneer uw kostbare machine weer aan vervanging toe is.

Leasing is toegankelijk
De verstrekker van een lease heeft het object als zekerheid. Daardoor is leasing eerder bereikbaar dan een bancaire financiering.

CONTACT EN VRAAG AAN

Neem contact op met LeaseMasters

    Leasen-adviseren-controleren