Crowdleasen met LeaseMasters Crowdleasen met LeaseMasters

Wilt u bedrijfsmiddelen financieren zonder bank?

U gaat investeren in kapitaalgoederen en overweegt leasing? Maar uw kredietlijnen zijn niet toereikend, of uw bank heeft geen oplossing voor een bepaalde investering? Denk dan aan een Crowdlease.

Wat is het?

Een Crowdlease is vergelijkbaar met een gewone lease. Het object of de goederen vormen de basis voor het verstrekken van een financiering. De financiering komt echter niet van een bank, maar van een groep van investeerders die het benodigde kapitaal storten. Het is leasen zonder bank, bankvrij leasen dus eigenlijk.

Wat kan je leasen met een Crowdlease?

Alternatieve financiering in de vorm van een Crowdlease is geschikt voor investeringsplannen die voor een groot deel uit objecten bestaan zoals bijvoorbeeld machines of apparaten. De financiering die u zoekt bedraagt € 50.000,- tot € 1.000.000,- en kan 2 tot 5 jaar duren.

loader-leasen

Hoe kan ik gaan Crowdleasen?

Uw investeringsplan is concreet. U heeft goed nagedacht over de businesscase en het rendement van uw investering en kan dat goed uitleggen aan anderen. Wij helpen u om de ‘punten op de i’ te zetten en de uitleg van uw plan en de beoordeling van de risico’s voor investeerders compleet te maken. Dat is belangrijk om investeerders aan uw Crowdlease te kunnen binden.

Is een Crowdlease duur?

Het inrichten van een Crowdlease is maatwerk en daardoor duurder dan een gewone lease. U krijgt dan ook een unieke oplossing voor uw specifieke financieringsvraag. En een Crowdlease maakt meer mogelijk.

Veel duurder? Dat hoeft niet. Bedenk dat u investeerders wilt uitnodigen om mee te investeren in de machines die u nodig heeft. Die verwachten in ruil daarvoor een redelijk rendement, dat past bij het risico dat ze lopen.

Welk bedrijfsmiddel wilt u financieren?

operatiemonitor-leasen
MEDISCHE APPARATUUR
houtbewerkingsmachine-leasen
HOUTBEWERKING
schaarhoogwerker-leasen
KRANEN EN HOOGWERKERS
datacenter-leasen
ICT INVESTERINGEN
metaalbewerkingsmachine-leasen
METAALBEWERKING
VOEDSELVERWERKING-VERPAKKING

CONTACT EN VRAAG AAN

Neem contact op met LeaseMasters

    Leasen adviseren controleren