Crowdlease: een nieuwe vorm van zakelijk leasen voor jouw bijzondere situatie

Onze specialisten helpen je met het vinden van de investeerders voor het leasen van de meest uiteenlopende bedrijfsmiddelen.

Tandwielen

leasen zonder bank

Tandwielen

kies zelf je leverancier

Tandwielen

aanbetaling voorfinancieren

Tandwielen

ook gebruikte machines

Tandwielen

vertel jouw verhaal

Tandwielen

maakt meer mogelijk

Bedrijfsmiddelen financieren zonder bank, hoe werkt dat?

De aankoop van een machine of apparatuur vergt meestal een forse investering. Met een machine verdien je je geld. Maar jouw onderneming heeft ook liquide middelen nodig voor andere zaken. Dus je wil graag financieren. Maar dat lukt soms niet.

  • mijn bedrijf heeft nog te weinig verdiend
  • ik heb een bijzondere machine nodig
  • mijn bank zet de rem op mijn financieringen

Leasen met crowdfunding

Voor die situaties waarin ‘gewone’ leaseoplossingen niet gerealiseerd kunnen worden, is Crowdlease een interessant alternatief.

Je hebt een goed verhaal bij jouw investeringsplan. En je kan het goed uitleggen aan anderen. Met die uitleg kan je investeerders overtuigen om een stukje bij te dragen in de financiering van jouw plan. Wij organiseren het voor je.

Investor Visiting Modern Plant
shutterstock_792337216

Een nieuwe of gebruikte machine leasen met een Crowdlease

Met lease spreid je de investeringskosten in de tijd. Niet sparen voor een machine, maar betalen terwijl je er al omzet mee maakt. Zo kun je sneller groeien.

Je kan bij ons ook gebruikte machines leasen. Misschien kan je prima uit de voeten met een machine die nog jaren goed draait met lagere kosten. Maar voor financiers is de gebruikte machine soms lastig als onderpand te aanvaarden. Dan is bankvrij leasen een alternatief.

Voor een Crowdlease doet LeaseMasters onderzoek naar de echte waarde van de gebruikte machine, zodat niet de spelregels van de bankier maar juist de praktijk bepaalt of je het apparaat wel of niet kan leasen.

Voor wie is Crowdlease een geschikte oplossing?

Investeerders hebben vaak een ondernemersachtergrond. Ze beoordelen vlot of ze een plan voldoende levensvatbaar vinden. Daarom moet jouw plan goed uitgewerkt zijn. Daar helpen we je bij.

Crowdlease is een geschikt product voor investeringsplannen van € 100.000 tot € 500.000. En uiteraard helpt het als jouw plan sympathiek is of bijdraagt aan een betere wereld.

zaagmachine leasen

Wil je meer informatie?

    Menu