Lease horeca-apparatuur bij LeaseMasters Lease horeca-apparatuur bij LeaseMasters

Wilt u horeca apparatuur financieren?

Horeca apparatuur leasen voor uw restaurant, hotel of bedrijfskeuken? Veel soorten van horeca apparatuur, ICT toepassingen of audiovisuele middelen zijn gunstig te leasen.
Of het nu gaat om € 5.000,- of om € 500.000,-. LeaseMasters verzorgt uw leaseoplossing.

Wij zijn een onafhankelijke intermediair en werken samen met lease- en financieringsmaatschappijen, maar ook met alternatieve financiers zoals fondsen en investeerders. Leasen met of zonder bank.

keukenapparatuur-leasen

Waar gaat u in investeren?

Gaat u een bakwand aanschaffen, of investeert u in koeling of ovens? Er zijn stevige bedragen gemoeid met de aanschaf van apparaten voor uw professionele keuken. Een leaseoplossing biedt uitkomst!
Veel soorten horeca apparatuur kunnen worden gefinancierd met lease. Met een leaseoplossing kan vaak 100% van de investering worden gefinancierd.

Bent u een leverancier van horeca equipment?

Uw klanten investeren sneller wanneer ze maandelijks kunnen betalen voor de machine of het apparaat waarmee ze hun geld gaan verdienen. Leasing is de slimmere oplossing om de beschikbare cash voor het echte zakendoen vrij te houden. Uw klanten weten dat.

LeaseMasters begeleidt leveranciers bij het inrichten van (eigen) leaseactiviteiten of het aanbieden van leasing aan hun klanten. Onze vendor lease oplossingen zijn toegankelijk en geschikt voor vele soorten van apparatuur. Wij helpen u om de juiste financieringsbronnen te vinden.

bakwand-leasen
BAKWAND LEASEN
espressomachine-leasen
KOFFIE APPARAAT LEASEN
bakoven-leasen
OVEN LEASEN
vaatwasser-leasen
VAATWASSER LEASEN

Vijf redenen om te kiezen voor leasing

Werkkapitaal niet aantasten
Uw cash om dagelijks mee te werken vrijhouden. Investeren in een bedrijfsmiddel betekent, dat uw geld voor jaren vastzit in een apparaat of machine.

Betalen voor gebruik
Direct kunnen beschikken over nieuwe productiemogelijkheden, of nieuwere technieken. Betaal uw kapitaalgoederen uit de opbrengsten die ze genereren.

Weerstand
Leasing stelt u in staat om meer reserves aan te houden. Belangrijk wanneer de economie even tegen zit.

Vaste lasten
Uw kosten liggen vast voor een aantal jaren, dat geeft rust in uw begroting. Ook wanneer uw kostbare machine weer aan vervanging toe is.

Leasing is toegankelijk
De verstrekker van een lease heeft het object als zekerheid. Daardoor is leasing eerder bereikbaar dan een bancaire financiering.

Vraag een oriënterend gesprek aan bij LeaseMasters.

CONTACT EN VRAAG AAN

Neem contact op met LeaseMasters

    Leasen adviseren controleren