Wilt u ICT financieren?

Uw investeringen in ICT hardware, de benodigde software en installatiekosten kunnen in een leaseoplossing worden ondergebracht. De typische looptijden voor ICT leasing zijn 3 of 4 jaar, soms is vijf jaar ook mogelijk.

Het leasen van ICT hardware verdient meer aandacht!

Hoewel de ICT investeringen voor veel bedrijven en organisaties maar een relatief klein aandeel in hun investeringsbegroting hebben, is het bij uitstek een onderwerp waarbij een goede leaseoplossing vruchten afwerpt. De impact van goede ICT op andere bedrijfsprocessen is namelijk groot. Als geen ander bedrijfsmiddel is ICT hardware onderhevig aan onverwachte en snelle vernieuwing, zodat voldoende flexibiliteit relevant is. Reden om meer aandacht te besteden aan het financieren van ICT, ook wanneer het niet direct over grote investeringsbedragen gaat.

waarom-leasen

Leasing maakt het mogelijk

Goede ICT voorzieningen leveren meer gebruikerstevredenheid èn efficiency voor uw organisatie. Stel vernieuwing van ICT daarom nooit te lang uit! Tegenover een ogenschijnlijke winst van het langer afschrijven staan onzichtbare kosten die vele malen groter zijn. Met leasing zorgt u voor een gezonde vervangingscyclus die uw bedrijfsdoelen ondersteunt.

U profiteert eerder van nieuwe toepassingen en meer gebruiksgemak.

Beheer(s) de kosten

ICT manager of CFO? Beiden hebben belang bij het inrichten van een leaseprogramma!

Als CFO wilt u controle over de kosten en niet verrast worden door weer een onverwachte ICT investering. Sturen op de grote lijnen.

Als ICT manager bepaalt u graag zelf de technologische prioriteiten. U weet dat er altijd verrassingen zullen zijn, maar wilt ook dan kwaliteit aan de organisatie blijven leveren. Leasing maakt uw leven gemakkelijker.

Welke ICT voorzieningen wilt u leasen?

computers-leasen
PC LAPTOPS TABLET LEASEN
servers-leasen
NETWERKAPPARATUUR EN WIFI LEASEN
netwerk-leasen
printer-leasen
PRINTER LEASEN
AV-leasen
BEELDSCHERM LEDSCREENS BEAMERS LEASEN

Een gesprek met een ICT financieringsspecialist?

Ben u grootverbruiker van ICT? Heeft u een uitdagende investeringsagenda? Beheert u een grote ICT infrastructuur? De rol van leasing reikt verder dan die van financiering alleen. Wij helpen u graag op weg met strategie en structuur.

Bent u een ICT distributeur of reseller?

LeaseMasters begeleidt leveranciers bij het inrichten van (eigen) leaseactiviteiten of het aanbieden van leasing aan hun klanten. Onze vendor lease oplossingen zijn toegankelijk en geschikt voor vele soorten van apparatuur. Wij helpen u om de juiste financieringsbronnen te vinden en de juiste keuzes te maken bij het opzetten van nieuwe businessmodellen met financiering. Met òf zonder bank.

CONTACT EN VRAAG AAN

Neem contact op met LeaseMasters

    Leasen adviseren controleren