pictogram 2

Fijner winkelen en beter retailen

Het gebruik van digitale middelen is niet meer weg te denken uit een moderne winkel. Ken uw klant, beheers de processen, zoek engagement.

Leasing meer gebruikelijk

Zoals dat al lang gebruikelijk is voor kopieerapparaten, wordt winkelautomatisering steeds vaker geleased. Een kassasysteem full-service leasen betekent een grote stap voorwaarts in efficiƫnte retailing en loyalty mogelijkheden. De keuze voor een exploitatiemodel geeft u de ruimte om voor actuele techniek te kunnen kiezen, zonder het werkkapitaal van uw onderneming aan te tasten.

Retail technology leasen biedt nieuwe kansen

Kassasystemen zijn een bekend voorbeeld van het leasen van winkeltechniek. Maar denk ook aan andere retail technology. Zoals uw winkel upgraden met digital signage en nieuwe verlichting in plaats van een complete verbouwing. De displays en ledverlichting zijn prima te leasen. En in uw multichannel strategie past ook de kiosk of bestelterminal. Vergroot uw voorraad en conversiekansen.

Moderne retailing vraagt ook om betaalmogelijkheden en veiligheid in de winkel. Kies ook voor het leasen van de winkelbeveiliging, geldverwerking of pinterminals. Het IP camerasysteem met actieve detectiemogelijkheden, de afstortkluizen, of contactloos betalen. Met leasing hoeft het gebruik van nieuwe mogelijkheden niet langer uitgesteld te worden.

Hoe werkt het?

U kiest de een leverancier voor de techniek die u in de winkel wil hebben. De rekening gaat naar de leasemaatschappij en u betaalt daarna maandelijks voor het gebruik ervan.

LeaseMasters, plezierig werken met een scherp resultaat!

Leasen-adviseren-controleren-498x111
Menu