De markt vraagt vaker om vendor leasing

Pay per use, betalen tijdens gebruik en all-in diensten winnen aan populariteit. Als gevolg daarvan krijgen leveranciers steeds vaker vragen over leasemogelijkheden en vendor leasing van hun klanten.

Veel grote merken in de wereld hebben een belangrijk deel van hun groei te danken aan doordachte financieringsprogramma’s voor hun klanten. Zij leveren onder de titels vendor finance, vendor leasing en financial services hun leasediensten aan klanten.

Bij sommige bedrijfsmiddelen benadert de penetratiegraad van leasing zelfs de 100%! Voor bepaalde objecten zoals vrachtwagens en tractoren is leasing bijna vanzelfsprekend. Andere soorten goederen worden soms minder vaak geleased, maar een vendor lease oplossing is niet minder nuttig voor u als leverancier.

U hoeft geen grote speler in uw markt te zijn om ook te kunnen beschikken over kansen met vendor lease. Wij helpen leveranciers om hun aanbod toegankelijker te maken voor klanten. Dat doen we met laagdrempelige vendor lease programma’s voor veel soorten van apparatuur.

Vendor leasing voor meer succes

Vraagt uw klant om een betaaloplossing? Wordt de order uitgesteld vanwege een beperkt budget? Beslist of betaalt uw klant traag? Moet u groot inkopen? Overweegt u diensten as a service te gaan leveren?

Als leverancier heeft u redenen genoeg om te kiezen voor de financiële flexibiliteit van vendor lease. Verbeter uw verkoopkansen en krijg de rekening sneller betaald.

Met kennis en kunde helpen wij ondernemers, CFO’s en salesteams vooruit met oplossingen die uw bedrijf in staat stellen om sneller te handelen en de relatie met uw klanten te verstevigen.

Hoge instapdrempel voor vendor lease?

Nee hoor. We maken oplossingen die passen bij de schaal waarop uw bedrijf opereert. Van eenvoudige tools, support op afstand of aan tafel, tot volledige outsourcing van uw financial services.

Lees ook onze blogpagina over dit onderwerp. Meer weten? Neem contact op met onze specialisten.

 

 

LeaseMasters, plezierig werken met een scherp resultaat!

Leasen adviseren controleren