Als leverancier kan je goed zaken doen met leasing

Veel kapitaalgoederen of bedrijfsmiddelen worden gefinancierd met lease. Voor bepaalde sectoren zoals bijvoorbeeld transport is lease dé financieringsoplossing. Maar ook wanneer je minder kostbare machines of apparaten aan klanten levert, kan het aanbieden van lease een slimme zet zijn.

Leasing maakt het mogelijk

Klanten investeren sneller wanneer ze maandelijks kunnen betalen voor de machine of het apparaat waarmee ze hun geld gaan verdienen. Leasing is de slimmere oplossing om de beschikbare cash voor het echte zakendoen vrij te houden. Klanten weten dat.

Picture of sales agents working together in office
medische apparatuur leasen

Werken met een vendor lease programma

Kopieermachines, vrachtwagens, tractoren: fabrikanten ervan zijn vaak groot geworden door goede financieringsprogramma’s voor hun klanten te bouwen. In deze sectoren is leasing de maatstaf.

De aanschaf van bedrijfsmiddelen gaat altijd gepaard met een financieringsvraag. Als leverancier heb je een groot belang bij het invullen van deze financieringsbehoefte! De deal hangt er vaak van af.

Extra kansen met lease

Wanneer je werkt in een omgeving met stevige concurrentie, dan heb je met een lease-aanbod het gereedschap in handen om de opdracht naar je toe te halen.

LeaseMasters helpt je om de extra kansen met vendor lease te benutten. Ook wanneer je niet voor miljoenen aan business gaat doen. En ook wanneer je dat bijzondere apparaat of onbekende merk in de markt zet.

Mijn klant wil leasen! Wat nu?

Je bent niet gewend om met leasing te werken. Ineens heb je een klant die erom vraagt. En je denkt misschien nog ‘ze kunnen het niet betalen’…  De overwegingen voor lease zijn divers, maar je wil toch graag zaken doen.

Ook voor individuele aanvragen kan je bij ons terecht. We leveren je de offerte aan of communiceren rechtstreeks met de klant wanneer je dat wil.

Wat vaker lease aanbieden? Met een leasecalculator van LeaseMasters kan je iedere offerte voorzien van een maandprijs. Succes verzekerd!

Operator of machine. Industrial worker indoors in factory. Young technician with orange hard hat

Wil je meer informatie?

    Menu