Bouwmachine leasen

Onze bouwmachine lease specialisten helpen je met het leasen van het meest uiteenlopende bouwmaterieel of productiemachines.

Tandwielen

kies zelf je leverancier

Tandwielen

financier tot 100%

Tandwielen

aanbetaling voorfinancieren

Tandwielen

ook gebruikte machines

Tandwielen

betalen met wat je verdient

Tandwielen

ruimte om te ondernemen

Financial of operational lease van bouwmachines

Profiteer met jouw bedrijf van de mogelijkheden die we je bieden voor het leasen van jouw nieuwe minigraver, hefmiddelen of andere zware equipment. Maak goed gereedschap betaalbaar met een bouwmachine lease. En ga direct veilig aan de slag met de juiste machine voor kleine of grote werken.

Als financier van diverse bedrijfsmiddelen en machines begrijpen wij dat je flexibele voorwaarden nodig hebt en dat de situatie van jouw bedrijf weer net anders kan zijn. Daarom luisteren we graag naar jouw verhaal. Om de juiste financieringsoplossing te vinden bij jouw nieuwe of gebruikte machine.

werkmaterieel leasen

Voordelen van het leasen van een bouwmachine

Kies je voor het leasen van een bouw machine? Dan kies je voor het betalen van de machine terwijl er al mee aan het verdienen bent. Zo kan je slim investeren in nieuwe mogelijkheden en groei voor jouw bedrijf.

We passen de looptijd en restwaarde aan op de inzet en kwaliteit van jouw bouwmachine. Daardoor ga je een passend maandbedrag betalen. En kom je niet voor verrassingen te staan.

Doe je vooral seizoenwerk? Wil je in sommige maanden meer of minder betalen? Ook daar is een passende lease voor af te spreken.

Waarom een bouwmachine leasen

Een bouwmachine is vaak een kostbaar bedrijfsmiddel. Je kan die dan ook beter gespreid betalen.

Jouw onderneming is flexibel met voldoende geld in kas. Je kunt beter inspelen op kansen die zich voordoen. Misschien moet je een groter project voorfinancieren. Of moet je extra voorraad inkopen. Dat lukt niet wanneer al jouw geld in machines zit. Daarom is het leasen van een graafmachine of hoogwerker een slimme zet.

over leasen

Gebruikte of nieuwe bouwmachine leasen

Met een lease kunnen we jouw bedrijf helpen om te groeien. Machines voor de bouw en grondverzet zijn uitstekend te financieren met lease omdat ze waardevast zijn. Daardoor is een leasefinanciering voor een graafmachine, kraan of hoogwerker ook eerder bereikbaar. Als leasemaatschappij vinden wij de waarde van het object heel belangrijk. Dat speelt een grote rol bij soepele acceptatie van jouw leaseaanvraag voor de bouwmachine.

Natuurlijk hoeft een machine niet nieuw te zijn om deze te kunnen leasen. Met een goede gebruikte machine kan je met lagere maandlasten ook beschikken over het materieel dat je nodig hebt. Een kleinere financiering betekent ook een kleiner risico. Daarom leasen we ook graag gebruikt bouwmaterieel.

Hoe werkt het leasen van bouwmachines?

Heb je de juiste machine voor jouw werk gevonden? Dan ontvangen we graag het aankoopvoorstel. En we willen graag weten hoe je de machine gaat gebruiken. We beoordelen de machine en doen je een leasevoorstel dat er bij past. Wil je zelf een deel aanbetalen? Dat is natuurlijk mogelijk.

Stem je in met ons voorstel? Dan ontvang je leasecontract. Dat kun je digitaal ondertekenen. Daarna kan de leverancier de factuur aan ons sturen en verrekenen we een eventuele aanbetaling rechtstreeks met jouw bedrijf.

Heb je toevallig je machine pas afgerekend? Geen probleem, met een sale & leaseback kunnen we jouw machine alsnog in de lease nemen.

Welke machines kan ik leasen?

Eigenlijk kan je alle denkbare bouwmachines bij ons leasen.

Grondwerk

 • Graafmachine leasen
 • Rupskraan leasen
 • Shovel leasen
 • Bulldozer leasen
 • Minigraver leasen
 • Wiellader leasen

Heffen en hijsen

 • Torenkraan leasen
 • Mobiele kranen leaen
 • Autolaadkraan leasen
 • Telescoopkraan leasen
 • Bovenloopkraan leasen

Op hoogte werken

 • Hoogwerker leasen
 • Spinhoogwerker leasen
 • Verreiker leasen

Bouwmachine financieren met LeaseMasters

Als LeaseMasters verzorgen we financieringen voor veel soorten machines en bedrijven. We kijken op een andere manier naar financieren dan een bank doet. Omdat we het leaseobject belangrijk vinden. Dat maakt dat je met lease meer mogelijkheden hebt om de groei van jouw bedrijf te financieren.

Bij de beoordeling van jouw leaseaanvraag kijken we graag naar de actuele prestaties van jouw bedrijf. Niet alleen naar oude jaarcijfers. Zo krijgen we een beter beeld van hoe het echt met jouw bedrijf gaat.

Moet je aanbetalen voordat een nieuwe machine geleverd wordt? Geen probleem, ook daarmee kunnen we je helpen!

lasapparaat leasen

Overig bouwmaterieel en gereedschap leasen

Overweeg je de aanschaf van een ander bedrijfsmiddel voor de bouw? Dan is leasen vaak ook een prima optie. Als LeaseMasters financieren we ook veel soorten apparatuur en machines.

Wil je meer informatie?

  Menu