Zorgberoep? Je kan de medische apparatuur ervoor leasen!

Voor de meest uiteenlopende medische equipment voor jouw praktijk of kliniek. Onze (financieel) specialisten helpen je vooruit.

pictogram 5

kies zelf je leverancier

pictogram 5

financier tot 100%

pictogram 5

aanbetaling voorfinancieren

pictogram 5

bij de zorgspecialist

pictogram 5

betalen met nieuwe omzet

pictogram 5

extra ruimte voor zorg

Medische apparatuur leasen

De zorg kan niet wachten!

  • grote investering?
  • budgettaire vraagstukken?
  • nieuwe toepassingen?
  • druk op liquiditeit?

Dit zijn bij uitstek de redenen om te kiezen voor het leasen van medische equipment. Een medical equipment lease maakt de aanschaf van kleinere en grotere medische apparaten eerder haalbaar. En betaalbaar.

medical equipment leasen
operating room with modern equipment.

Medische apparatuur financieren voor iedere organisatie

De aanschaf van medische apparatuur vergt meestal aanzienlijke investeringen. In ieder klein of groot zorgbedrijf. De aankoop van nieuwe medical equipment of andere bedrijfsmiddelen levert regelmatig budgettaire uitdagingen op. Wij hebben er de oplossing voor.

Strijd om de prioriteit in jouw instelling?

Dat herkennen we. Zorginnovatie wordt sterk geholpen met flexibele financiering van medische apparatuur. Het zijn meestal de echt grote investeringen die de aandacht en het budget opeisen. Dat is een gemiste kans!

Op veel zorgafdelingen zijn er verbetermogelijkheden. De behoefte aan vernieuwing van oudere apparatuur en innovaties is groot. Voor al die uitdagingen is er een medical lease beschikbaar. Gunstig gefinancierd en je kan er meteen mee aan de slag. Een comfortabele gedachte.

Die grote investering voor de OK mag niet leiden tot uitgestelde vervanging van andere medische hulpmiddelen. Toch? De praktijk is vaak net anders. Lang wachten op nieuwe apparatuur? Dat betekent dat er op afdelingen veel minder efficiënt gewerkt wordt. En de werkdruk onnodig hoog is. Daarom helpt het leasen van medische apparatuur je snel vooruit.

De voordelen van een medical equipment lease

Het financieren van medische apparatuur is niet alleen interessant voor die dure MRI scanner. Of wanneer er net even onvoldoende cash is om die grote investering af te rekenen.

Leasen helpt instellingen met snellere vernieuwing van hun medische apparatuur. Materiaalbeheer lijkt vaak alleen een technische aangelegenheid. Maar dat is het niet. Het is ook een financiële verantwoordelijkheid.

Als voorbeeld zien we dat zorgapparatuur niet zelden voor veel te lange termijn gefinancierd wordt. Zelfs met hypothecair krediet. Dat leidt tot onoverzichtelijke risico’s! En het creëert per definitie een probleem in de toekomst. Voorkom daarom toekomstige tegenvallers! En kies voor de lease van medische apparatuur.

operating room with modern equipment.
leasen tandheelkunde

Wat kan je leasen in de zorgsector?

Leasing in de zorg wordt toegepast voor onder andere beeldvormende apparatuur. En voor randapparatuur aan het bed. Mobiele computers en trolleys worden veel geleased. Maar ook oproepsystemen, wachtrij-systemen, kleine medische apparaten, de netwerk- en ICT voorzieningen en noodstroomapparatuur.

We leasen tandheelkundige apparatuur en apparatuur voor verloskunde. Voor iedere praktijk een oplossing.

Financial lease of Operational lease van medische apparatuur

De meeste medische equipment wordt gefinancierd met een operationele lease. Dat is kiezen voor gebruik in plaats van bezit. Is financial ook mogelijk? Ja, soms kun je ook een financial lease sluiten voor medische apparaten. Overleg met ons over de juiste oplossing voor jouw situatie.

leasespecialist

Wil je meer informatie?

    Menu