Welk medisch beroep je ook hebt, je kan de apparatuur ervoor leasen!

Onze (financieel) specialisten helpen je met het leasen van de meest uiteenlopende medische equipment voor jouw praktijk of kliniek

pictogram 5

kies zelf je leverancier

pictogram 5

financier tot 100%

pictogram 5

aanbetaling voorfinancieren

pictogram 5

ook gebruikte apparatuur leasen

pictogram 5

betalen met nieuwe omzet

pictogram 5

extra ruimte voor zorg

Voor de kleine praktijk of voor het ziekenhuis

De aankoop van medische technologie vergt meestal een forse investering. Of je nu in een kleine kliniek werkt of voor een grote zorginstelling. Dat levert regelmatig budgettaire uitdagingen op, maar de zorg kan niet wachten.

Strijd om de prioriteit

Zorginnovatie wordt sterk geholpen met flexibele financiering. Het zijn meestal de echt grote investeringen die de aandacht en het budget opeisen, terwijl er op veel zorgafdelingen verbetermogelijkheden zijn en behoefte is aan vernieuwing van oudere apparatuur en innovaties.

Die grote investering voor de OK mag niet leiden tot uitgestelde vervanging van andere medische hulpmiddelen, toch? De praktijk is vaak anders. Met als gevolg dat er op afdelingen veel minder efficiënt gewerkt wordt en de werkdruk onnodig hoog is.

medische apparatuur leasen
operating room with modern equipment.

Wat kan je leasen in de zorgsector?

Leasing wordt toegepast voor pax- en mri-apparatuur, maar ook voor oproepsystemen, wachtrij-systemen, kleine medische apparaten, de netwerk- en ICT voorzieningen en noodstroomapparatuur. Wij beoordelen de haalbaarheid van het leasen van alle soorten medische en niet medische objecten voor uw instelling.

 • beeldvormende apparatuur leasen
 • infuuspomp of beademingsapparatuur leasen
 • receptierobot en toegangscontrole easen
 • optische apparatuur leasen
 • ledverlichting leasen
 • parkeersysteem leasen
 • medische trolleys of bedden leasen
 • led screens leasen
 • WIFI of telefonie leasen
 • ambulance inrichting leasen
 • tandheelkundige apparatuur leasen

Met leasing van medische apparatuur kies je voor een passende financieringsduur

Leasen van medische apparatuur is niet alleen interessant wanneer de leverancier van de apparatuur een full-service aanbod heeft, of wanneer er net even onvoldoende cash is om die grote investering af te rekenen.

Leasen help instellingen met het matchen van de financiering en de gebruiksduur van de medische apparatuur. Assetbeheer is niet alleen een technische aangelegenheid, maar ook een financiële verantwoordelijkheid.

Als voorbeeld zien we dat zorgapparatuur niet zelden voor een onhaalbare termijn gefinancierd wordt. Zelfs met hypothecair krediet. Dat leidt tot onoverzichtelijke risico’s en creëert per definitie een probleem in de toekomst.  Voorkom toekomstige tegenvallers en kies voor de lease van zorgapparatuur.

operating room with modern equipment.

Wil je meer informatie?

  Menu