Aanbetaling financieren? Met een voorfinanciering van LeaseMasters kan het

Wanneer je een machine gaat bestellen, zal de leverancier een betaalschema voorstellen. Het is niet ongebruikelijk om 30% of 50% van de aankoopsom bij opdracht te moeten voldoen. En meestal dient het grootste deel van de machine ook al betaald te zijn voordat die op transport naar de klant gaat.

Moet ik dan eerst zelf een machine betalen? Nee, dat hoeft niet. Wij kunnen de aanbetaling financieren voor je.

welke machine leasen

Geen object, nog geen lease

Leasing is een vorm van objectfinanciering. Het object vormt een belangrijke zekerheid bij de lease. Daarom is leasing ook een heel toegankelijke vorm van financiering voor bedrijfsmiddelen.

Als leasemaatschappij heb je pas de zekerheid van het object als onderpand, wanneer het ook bij de klant is afgeleverd. Daarom kan een lease pas starten wanneer een machine gebruiksklaar is opgeleverd. Dat is soms een probleem.

De aanloop naar de levering van een machine kan een flinke uitdaging zijn. Daarom bieden we als LeaseMasters de mogelijkheid om de aanbetalingen of deelbetalingen die je aan een leverancier moet doen, voor te financieren. Wanneer jouw leverancier een Nederlandse dealer is, maar ook als je rechtstreeks bij bijvoorbeeld een Duitse machinebouwer bestelt.

Voorfinanciering

We sluiten een voorfinancieringsovereenkomst voor het totale aankoopbedrag van de machine, en betalen de termijnen uit aan de leverancier wanneer je ons daar opdracht voor geeft. Je stuurt ons de betreffende termijnfactuur die wij namens jou gaan betalen. Je betaalt ons een rentevergoeding over de door ons uitbetaalde bedragen.

Lease vervangt voorfinanciering

Op het moment dat de machine gebruiksklaar is opgeleverd en door jou als klant geaccepteerd wordt, vervangt de lease de voorfinanciering. De voorfinanciering wordt eigenlijk met de lease afgelost. Zo sluit de financiering naadloos op elkaar aan. Een geruststellende gedachte.

Menu