Met een voorfinanciering van LeaseMasters comfortabel bestellen

Wanneer je een machine gaat bestellen, zal de leverancier een betaalschema voorstellen. Het is niet ongebruikelijk om 30% van de aankoopsom bij opdracht te moeten voldoen. En meestal dient het grootste deel van de machine betaald te zijn voordat die op transport naar de klant gaat.

Maar hoe kan ik eerst zelf een machine betalen?

welke machine leasen

Geen object, nog geen lease

Leasing is een vorm van objectfinanciering. Maar als leasemaatschappij heb je pas de zekerheid van het object als onderpand, wanneer het bij de klant is afgeleverd. Daarom kan een lease pas starten wanneer een machine gebruiksklaar is opgeleverd.

Omdat de aanloop naar de levering van een machine op deze manier een flinke uitdaging is, bieden we als LeaseMasters de mogelijkheid om de aanbetalingen of deelbetalingen die je aan een leverancier moet doen, voor te financieren. Wanneer jouw leverancier een Nederlandse dealer is, maar ook als je rechtstreeks bij bijvoorbeeld een Duitse machinebouwer bestelt.

Voorfinanciering

We sluiten een voorfinancieringsovereenkomst voor het totale aankoopbedrag van de machine, en betalen de termijnen uit aan de leverancier wanneer je ons daar opdracht voor geeft. Je stuurt ons de betreffende termijnfactuur die wij namens jou gaan betalen. Je betaalt ons een rentevergoeding over de door ons uitbetaalde bedragen.

Lease vervangt voorfinanciering

Op het moment dat de machine gebruiksklaar is opgeleverd en door jou als klant geaccepteerd wordt, vervangt de lease de voorfinanciering. De voorfinanciering wordt eigenlijk met de lease afgelost. Zo sluit de financiering naadloos op elkaar aan. Een geruststellende gedachte.

Menu