Als leverancier kan je goed zaken doen met leasing

Onze specialisten helpen je met het leasen van productiemachines of apparatuur voor jouw klanten.

pictogram

voor zakelijke klanten

pictogram

financier tot 100%

pictogram

aanbetaling voorfinancieren

pictogram

ook gebruikte machines

pictogram

vendor programma mogelijk

pictogram

ook internationaal

Leasing is vaak de eerste keuze voor bedrijfsmiddelen

Veel kapitaalgoederen of bedrijfsmiddelen worden gefinancierd met lease. Voor bepaalde sectoren zoals bijvoorbeeld transport is lease dé financieringsoplossing. Maar ook wanneer je minder kostbare machines of apparaten aan klanten levert, kan het aanbieden van lease een slimme zet zijn.

Company manager next to the window
shutterstock_792337216

Samenwerken met LeaseMasters loont

LeaseMasters is een onafhankelijke leasemaatschappij die zich specialiseert in machines, apparaten en ICT. We leasen ook (zwaar) materieel, maar geen voertuigen.

Voor onze partners en klanten bieden we traditionele lease- en financieringsoplossingen aan, maar ook het innovatieve Crowdlease product en handige aanbetalingsfinancieringen.

We helpen onze partners met leasing voor hun Nederlandse klanten, maar ook voor internationale vraagstukken kan je bij ons terecht.

Onze oplossingen zijn laagdrempelig

Ben je niet gewend om met leasing te werken, maar vraagt je klant er ineens om? Geen zorgen, we helpen je graag met een eerste leasetransactie.

Heb je regelmatig leasevragen en wil je snel kunnen schakelen, dan is een vendor lease programma wellicht iets voor jou. Zelf calculeren, actief leasing aanbieden. Het kan ook wanneer je geen grote speler bent.

kopieermachine leasen

Wil je meer informatie?

    Menu