Als leverancier kan je goed zaken doen met leasing

Leasen voor leveranciers: onze specialisten helpen je met het leasen van productiemachines of apparatuur voor jouw klanten.

pictogram

voor zakelijke klanten

pictogram

financier tot 100%

pictogram

aanbetaling voorfinancieren

pictogram

ook gebruikte machines

pictogram

vendor programma mogelijk

pictogram

ook internationaal

Leasing is vaak de eerste keuze voor bedrijfsmiddelen

Veel kapitaalgoederen of bedrijfsmiddelen worden gefinancierd met lease. Voor bepaalde sectoren zoals bijvoorbeeld transport is lease dé financieringsoplossing. Maar ook wanneer je minder kostbare machines of apparaten aan klanten levert, kan het aanbieden van lease een slimme zet zijn.

Leasing maakt het mogelijk

Klanten investeren sneller wanneer ze maandelijks kunnen betalen voor de machine of het apparaat waarmee ze hun geld gaan verdienen. Leasing is de slimmere oplossing om de beschikbare cash voor het echte zakendoen vrij te houden. Klanten weten dat.

vendor lease
machine leasen LeaseMasters

Samenwerken met LeaseMasters loont

LeaseMasters is een onafhankelijke leasemaatschappij die zich specialiseert in machines, apparaten en ICT. We leasen ook (zwaar) materieel, maar geen voertuigen.

Voor onze partners en klanten bieden we traditionele lease- en financieringsoplossingen aan, maar ook het innovatieve Crowdlease product en handige aanbetalingsfinancieringen.

We helpen onze partners met leasing voor hun Nederlandse klanten, maar ook voor internationale vraagstukken kan je bij ons terecht.

Extra kansen met leasen voor leveranciers

Wanneer je werkt in een omgeving met stevige concurrentie, dan heb je met een lease-aanbod het gereedschap in handen om de opdracht naar je toe te halen.

LeaseMasters helpt je om de extra kansen met vendor lease te benutten. Ook wanneer je niet voor miljoenen aan business gaat doen. En ook wanneer je dat bijzondere apparaat of onbekende merk in de markt zet.

Onze oplossingen zijn laagdrempelig

Ben je niet gewend om met leasing te werken, maar vraagt je klant er ineens om? Geen zorgen, we helpen je graag met een eerste leasetransactie.

Heb je regelmatig leasevragen en wil je snel kunnen schakelen, dan is een vendor lease programma wellicht iets voor jou. Dat is leasen voor leveranciers die wat ambitieuzer zijn. Zelf calculeren, actief leasing aanbieden. Het kan ook wanneer je geen grote speler bent.

kopieermachine leasen

Wil je meer informatie?

    Menu