Ga je kunststof maken of bewerken? Je kan de machine ervoor leasen!

Onze specialisten helpen je met het leasen van de meest uiteenlopende kunststofbewerkingsmachines.

Tandwielen

kies zelf je leverancier

Tandwielen

financier tot 100%

Tandwielen

aanbetaling voorfinancieren

Tandwielen

ook gebruikte machines

Tandwielen

betalen met wat je verdient

Tandwielen

ruimte om te ondernemen

Een kunststofbewerkingsmachine leasen wordt eenvoudiger met LeaseMasters

Tegen gunstige voorwaarden jouw nieuwe of gebruikte kunststofbewerkingsmachine leasen? Dat is interessant voor iedere ondernemer in de kunststoffen!

Je wil graag de productie laten groeien. Maar er is een tekort aan vakmensen. De juiste kunststofbewerkingsmachine leasen kan je vooruit helpen. Of het nu gaat om spuitgieten, extrusie of verspaning. LeaseMasters is specialist in machinefinancieringen. We helpen je graag om deze forse investering in een operational of financial lease onder te brengen. Dan wordt jouw nieuwe machine eerder haalbaar èn betaalbaar.

 • overleg met onze specialisten
 • kies de oplossing die past bij jouw situatie
 • we zorgen samen voor een soepel verloop van (aan-) betalingen aan de leverancier
 • wij leasen ook andere equipment
CNC freesmachine
tellende handen

Financial of Operational lease van kunststofbewerkingsmachines

Met lease spreid je de investeringskosten in de tijd. Niet sparen voor een machine, maar betalen terwijl je er al omzet mee maakt. Zo kun je sneller groeien.

Kunststofbewerkingsmachines zijn heel waardevast. Dat maakt dat ze goed financierbaar zijn met lease. Ze hebben dus ook een goede restwaarde. Met een operationele lease van jouw kunststofbewerkingsmachine kun je hiervan profiteren. Je hebt dan namelijk lagere maandlasten. Lees meer over leasevormen.

Je kan bij ons ook gebruikte machines leasen. Misschien kan je prima uit de voeten met een machine die nog jaren goed draait met lagere kosten. We denken graag met je mee.

Hoe werkt het leasen van een kunststofbewerkingsmachine?

Heb je de juiste machine voor jouw werk gevonden? Dan kun je de aankoopofferte van de leverancier aan ons sturen. Wij beoordelen de machine en doen je een voorstel voor de lease. De looptijd van een machine lease zal meestal 5 tot 7 jaar zijn.

Wil je gebruik maken van het voorstel, dan zullen wij de definitieve kredietbeoordeling doen. Vinden we de investering en maandelijkse kosten verantwoord voor jouw bedrijf, dan stellen we de leaseovereenkomst op. Die kan digitaal ondertekend worden.

kunststofbewerkingsmachine leasen
equipment leasing

Welke kunststofbewerkingsmachine wil je leasen?

Kunststofbewerkingsmachines zijn in algemene zin goed te leasen. Dat komt doordat ze lang meegaan. Daarom leasen wij alle soorten van bewerkingsmachines.

 • CNC freesmachine leasen
 • bewerkingscentrum leasen
 • zaagbank leasen
 • extrusie machine leasen
 • spuitgietmachine leasen
 • CNC verspaning leasen

Sale & leaseback van een kunststofbewerkingsmachine?

Liquiditeit vrij maken met de lease van een kunststof machine biedt je andere kansen. Verbouwen, voorraad aanleggen, een project voorfinancieren. Je verkoopt de pas aangeschafte machine aan ons en least hem terug. Met de lease maak je middelen vrij zonder andere zekerheden aan te moeten spreken. Dat is een groot verschil met een bankfinanciering!

machine leasing
lease berekenen

Aanbetaling bij opdracht? Ook daarmee kunnen we je helpen

Bij de bestelling van een machine verlangt de dealer of fabriek meestal een aanbetaling. En wanneer de machine op transport gaat, moet je het grootste deel al betaald hebben. Voor veel bedrijven is dat een lastige drempel. Wij helpen je met voorfinanciering van de deelbetalingen die al vóór aflevering gedaan moeten worden. Zo maken we leasen eenvoudig.

Wil je meer informatie?

  Menu