LeaseMasters heeft een brede en internationale oriëntatie

We maken goede leaseoplossingen toegankelijk. Voor zowel kleine als grote partijen. Voor zakelijke klanten in Nederland. En ook voor leveranciers die klanten elders in Europa bedienen en daarvoor leasefaciliteiten nodig hebben.

Op zoek naar het overzicht van al onze diensten? Klik op de knop DIENSTEN in de menubalk.

Onze focus ligt op het leasen van machines, apparaten en ICT. We laten het leasen van transportmiddelen graag over aan andere marktpartijen. De keuze op dat gebied is groot. Voor onze klantenkring is het juist relevant om specifieke kennis te hebben van andere soorten lease-objecten. Objecten die vanwege hun karakter om een andere benadering vragen. Of die net iets lastiger zijn om te financieren. Dat kunnen nieuwe of gebruikte objecten zijn. We staan ook open voor het leasen van sterk innovatieve toepassingen.

National flags of the European countries against the blue sky
tellende handen

Operational Lease en Financial Lease, maar ook voorfinanciering

LeaseMasters heeft de oplossing die past bij jouw situatie. Die keuze is niet altijd vanzelfsprekend. Zeker niet voor meer bijzondere machines of objecten. We helpen je om de oplossing te vinden die past bij jouw vraagstuk.

Voorafgaand aan de lease van een machine of ICT apparatuur is er vaak behoefte aan het tijdelijk financieren van aanbetalingen of deelleveringen. Een lastige uitdaging die een grote tijdelijke aanslag op de liquiditeit kan doen. LeaseMasters maakt de oplossingen die je comfortabel door het leverproces loodsen.

Leasefinancieringen van banken of investeerders

Banken en leasemaatschappijen kopen het geld voor de objecten die ze financieren in op de internationale geldmarkt. Dat gaat natuurlijk over grote bedragen die ze dagelijks uitbetalen voor alle leasecontracten die er verwerkt worden.

Niet al onze klanten zijn geholpen met de standaard oplossingen die er via de financiële markten gefinancierd kunnen worden. Daarom heeft LeaseMasters ook een leaseoplossing ontworpen voor afwijkende situaties en vraagstukken. Ons Crowdlease aanbod wordt gerealiseerd in samenwerking met investeerders.

Investor Visiting Modern Plant

Wil je meer informatie?

    Menu