Shovel leasen

Wil je investeren in een bouwmachine, zoals een shovel? Dan gaat het snel over grote bedragen. Met machines en gereedschap maak je de omzet. Maar een onderneming heeft ook geld nodig voor andere zaken. Daarom kan het leasen van een shovel goed van pas komen, want zo blijft de bedrijfsvoering in vorm. Ontdek de voordelen van leasen en neem contact op met onze specialisten. Wij denken graag met je mee.

Tandwielen

kies zelf je leverancier

Tandwielen

financier tot 100%

Tandwielen

aanbetaling voorfinancieren

Tandwielen

ook gebruikte machines

Tandwielen

betalen met wat je verdient

Tandwielen

ruimte om te ondernemen

Wat houdt het leasen van een shovel in?

In feite functioneert het leasen van een shovel als een soort langdurige huurovereenkomst, waarbij je de shovel gebruikt zonder dat je de volledige aankoopprijs hoeft te betalen. In plaats daarvan betaal je alleen voor het gebruik van de machine gedurende de leaseperiode. Deze periodieke betalingen kunnen voordelig zijn voor bedrijven die niet direct grote kapitaalinvesteringen willen doen in de aankoop van een shovel, maar toch toegang willen hebben tot de voordelen en functionaliteit ervan.

bulldozer lease
shovel leasen bij leasemasters

Waarom een shovel leasen?

Zoals eerder gezegd, behoud je met leasen liquide middelen voor andere belangrijke bedrijfsbehoeften. Hier zijn een aantal andere redenen waarom leasen een slimme keuze kan zijn:

  • Nieuwe technologieën

Technologie evolueert voortdurend en het leasen van een shovel stelt je in staat om snel toegang te krijgen tot de nieuwste modellen met verbeterde prestaties, brandstofefficiëntie, verminderde uitstoot en andere technologische functies. Hierdoor kan je efficiënt blijven werken in een steeds veranderende markt en profiteren van de meest geavanceerde tools die beschikbaar zijn.

  • Flexibiliteit

Leasecontracten bieden flexibele opties, zoals verschillende leaseperiodes en de mogelijkheid om te upgraden naar nieuwere modellen na afloop van de leaseperiode

  • Beter bestand tegen economische tegenwind

Door te leasen zul je meer financiële ruimte hebben om je bedrijfskapitaal te behouden en je onderneming te beschermen tegen onverwachte economische schommelingen

  • Stabiele cashflow

Leasing biedt vaak flexibele betalingsvoorwaarden en belastingvoordelen, waardoor je cashflow stabiel blijft en je financiële positie versterkt wordt, zelfs in uitdagende economische omstandigheden.

Gebruikte shovel leasen

Het kan gunstig zijn voor jouw bedrijf om een gebruikte shovel te kiezen. Gebruikte shovels zijn ook prima te leasen en kunnen uitstekend voldoen voor jouw bedrijf.

Heb je onlangs je shovel aangeschaft? Geen zorgen, met onze sale and leaseback-regeling kan je toch nog je shovel leasen. Door deze regeling kan je jouw reeds aangeschafte shovel terugverkopen aan LeaseMasters en vervolgens weer leasen. Hierdoor kan je de waarde van je machine vrijmaken en deze gebruiken voor andere bedrijfsbehoeften, terwijl je toch kan profiteren van de voordelen van leasing, zoals lagere initiële kosten en verbeterde cashflow. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

sale and leaseback van machines of apparatuur

Lease jouw shovel bij LeaseMasters

Ben je op zoek naar een betrouwbare financieringspartner om een shovel te leasen? Zoek dan niet verder. LeaseMasters is jouw betrouwbare partner voor het leasen van shovels en andere bedrijfsmiddelen. Met meer dan 40 jaar lease-ervaring begrijpen wij dat je flexibele voorwaarden nodig hebt en dat de situatie van jouw bedrijf weer net anders kan zijn.

Daarom staan we klaar om jou te begeleiden bij het vinden van de juiste financieringsoplossing voor allerlei soorten machines, waaronder landbouwmachines, metaalbewerkingsmachines en kunststofbewerkingsmachines. Van het kiezen van de juiste shovel tot het afsluiten van een leaseovereenkomst die aan jouw behoeften voldoet. We luisteren graag naar jouw verhaal.

Veelgestelde vragen

Wil je meer informatie?

    Menu