Over LeaseMasters

LeaseMasters is een leasemaatschappij met focus op het financieren van machines, apparatuur en ICT.
We kijken over grenzen heen. Figuurlijk, omdat de markt vraagt om oplossingen die er nog niet zijn. En letterlijk, omdat we ook leases buiten Nederland verzorgen.

Over de oprichters

Pieter Wahlen en Dieter Lens bouwden 40 jaar lease-ervaring op bij grote leasemaatschappijen. In 2016 besloten ze -onafhankelijk van elkaar- zelf te gaan ondernemen in de sector. Pieter richtte LeaseMasters op en Dieter lanceerde Crowdlease.

De activiteiten zijn samengebracht in de LeaseMasters organisatie, die haar kantoor heeft aan de A2 in Den Bosch.

Pieter en Dieter zetten hun expertise in voor LeaseMasters, maar ondersteunen de leasesector ook breder met dataverzameling en analyse.

Alle activiteiten zijn ondergebracht in de Reliance Financial Services Group.

operating room with modern equipment.
Pettelaarpark LeaseMasters

Masters in lease

Samen vertegenwoordigen de partners van LeaseMasters jarenlange ervaring in verschillende takken van de leasebranche. In (internationale) vendorleasing, autoleasing en IT finance bouwden zij aan hun expertise met rollen in commercie, finance en control. Daarmee zijn zij in staat gebleken om een modern leasebedrijf in te richten.

Ben jij ook een leasemaster en deel je hun ambitie om een wendbare en internationale speler in de leasemarkt te worden, dan maken ze graag kennis met jou.

Investeren in leasing?

LeaseMasters verzorgt leaseoplossingen voor de korte en lange termijn en financiert zichzelf met kapitaal van investeerders en financiƫle instellingen.

Als investeerder kun je ook participeren in Crowdlease projecten. Laat je informeren over de mogelijkheden.

leasen met investeerder
Menu