Hoogwerker leasen

Wil je een hoogwerker leasen? Bij LeaseMasters kan je nieuwe en gebruikte machines leasen. Je hebt de keuze uit verschillende mogelijkheden om een hoogwerker te leasen. Je kan bij onze specialisten terecht om de leasevorm, looptijd en andere voorwaarden te bespreken die bij jouw machine-investering past en bij de situatie van jouw bedrijf.

Tandwielen

kies zelf je leverancier

Tandwielen

financier tot 100%

Tandwielen

aanbetaling voorfinancieren

Tandwielen

ook gebruikte machines

Tandwielen

betalen met wat je verdient

Tandwielen

ruimte om te ondernemen

Waarom een hoogwerker leasen?

Met de aanschaf van een machine verdwijnen er veel kasmiddelen. Je geld zit jarenlang vast in de machine. Je kan het daar slechts met moeite weer uit vrijmaken. Leasen betekent dat je jouw bedrijf meer ruimte geeft om te ademen, zo weet je dat je kan blijven ondernemen. Maar leasen biedt nog meer voordelen:

 • Financiële flexibiliteit: Je hoeft de investering niet in één keer te betalen
 • Investeringsruimte: Door te leasen zul je meer financiële ruimte hebben om verder te investeren in de onderneming
 • Je houdt liquide middelen vrij om overige kosten te financieren

LeaseMasters biedt specialistisch advies bij het maken van de juiste financieringskeuze. Wij hebben zakelijke financieringsoplossingen die passen bij verschillende situaties. Daarnaast zorgen wij voor een soepel verloop van aanvraag tot (aan-)betalingen aan de leverancier.

hoogwerker leasen
leasen van werkmaterieel

Hoe werkt een hoogwerker leasen bij LeaseMasters?

Of je nu al een hoogwerker hebt besteld of nog aan het beslissen bent om er een aan te schaffen: het is verstandig om op tijd te bedenken of en hoe je de hoogwerker gaat leasen Een hoogwerker leasen bij LeaseMasters gaat als volgt:

 1. Jij hebt de vrijheid om het merk, type en de leverancier te kiezen
 2. Je stuurt ons de offerte en de gegevens van jouw bedrijf
 3. Wij beoordelen jouw aanvraag en bespreken de beste oplossing met jou
 4. Na een kredietbeoordeling sturen we je het leasecontract toe
 5. We maken afspraken over hoe de betalingen aan de leverancier zullen verlopen

Mogelijke situatie:

 • Ik heb al een hoogwerker besteld en moet beslissen of ik deze met eigen middelen zal betalen
 • Ik wil een hoogwerker bestellen, maar weet nog niet hoe ik deze zal financieren

In beide gevallen is het verstandig om leasing als financieringsmogelijkheid te overwegen. Wij helpen je graag op weg met onze overwegingen voor jouw financiering.

Keuze uit diverse leasevormen

Bij LeaseMasters bieden we twee hoofdopties aan voor het leasen van een hoogwerker: financial lease en operational lease.

Financial lease

Met financial lease ben jij economisch eigenaar van de hoogwerker. Je betaalt maandelijkse termijnen en neemt de hoogwerker op in jouw activa. Dit levert fiscale voordelen op en geeft je de vrijheid om de machine aan te passen aan jouw specifieke behoeften.

Operational lease

Bij operational lease blijft LeaseMasters gedurende de hele leaseperiode eigenaar van de hoogwerker. Na afloop van de leaseperiode heb je de keuze: koop je de hoogwerker of upgrade je naar een nieuw model met nieuwe mogelijkheden?

sale leaseback

Nieuwe of gebruikte hoogwerker leasen?

Zo kun je verschillende type hoogwerkers leasen, een gloednieuwe spinhoogwerker leasen of een mooi gebruikte telescoophoogwerker? Je hebt zelf de keuze welke je wilt leasen.

Kosten voor een hoogwerker leasen

Heb je de juiste machine voor jouw werk gevonden? Dan ontvangen we graag het aankoopvoorstel. En we willen graag weten hoe je de machine gaat gebruiken. We beoordelen de machine en doen je een leasevoorstel dat er bij past. Wil je zelf een deel aanbetalen? Dat is natuurlijk mogelijk.

Stem je in met ons voorstel? Dan ontvang je leasecontract. Dat kun je digitaal ondertekenen. Daarna kan de leve

De kosten voor het leasen van hoogwerkers zijn variabel en afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type, de duur van de lease en eventuele extra opties die je kiest. Of je nu seizoensgebonden werkt of behoefte hebt aan flexibele betalingsregelingen, wij kunnen een op maat gemaakte leaseovereenkomst samenstellen die perfect bij jouw wensen past.

Neem gerust contact met ons op voor een gepersonaliseerde offerte. We denken graag met je mee.

lease berekenen
hoogwerker leasen bij LeaseMasters

Belangrijke overwegingen

Bij een hoogwerker huren, kopen of leasen, zijn een aantal belangrijke overwegingen om mee te nemen in de beslissing. Zo zijn er overwegingen voor- en na het bestellen en over de volledige financiering van de hoogwerker.

Voor het bestellen

Overweeg je nog om een hoogwerker te leasen? De meeste hoogwerkers zijn leasebaar, zolang ze voldoende waarde hebben en verhandelbaar zijn. Raadpleeg onze experts om te zien of jouw type in aanmerking komt voor leasing.

Moet je bij de bestelling een deelbetaling doen? Geen zorgen, wij helpen je met het organiseren van de voorfinanciering en zorgen ervoor dat deze soepel overgaat in een lease zodra de machine wordt afgeleverd.

Na het bestellen

Je weet dat je in staat bent om de machine uit eigen middelen te betalen. Maar is dat wel verstandig?

Denk aan een mogelijke crisis. Bedrijven hebben voldoende liquide middelen nodig om ze te doorstaan. Zelf een hoogwerker betalen, betekent veel cash voor langere tijd vastzetten. Het achteraf vrijmaken van kapitaal kan lastig zijn. Sale & leaseback is soms niet mogelijk door de leeftijd en vrijgave van pandrecht is vaak niet bespreekbaar bij de bank.

Daarom is het verstandig om vooraf goede afwegingen te maken. Het verkrijgen van financiering.

Het is ook belangrijk om te bepalen of je de financiering 100% door ons wilt laten doen, of een deel zelf wilt betalen. Dat is natuurlijk bespreekbaar. Daarnaast bepaalt de kredietbeoordeling of we de machine volledig voor je kunnen financieren met een lease. Zo kun je ons beschouwen als jouw financieringspartner.

Hoogwerker leasen bij LeaseMasters

Ben je op zoek naar een betrouwbare financieringspartner voor het leasen van een hoogwerker voor jouw bedrijf? Zoek niet verder. LeaseMasters is de partij die je zoekt voor het leasen van allerlei soorten machines, waaronder bouwmachines.

Met meer dan 40 jaar ervaring in leasing begrijpen we dat flexibele voorwaarden essentieel zijn en dat de situatie van elk bedrijf uniek is. We zijn hier om je te begeleiden bij het vinden van de perfecte financieringsoplossing voor hoogwerkers en nog veel meer machines en apparatuur.

Neem vandaag nog contact met ons op voor advies of vraag direct een op maat gemaakte offerte aan.

LeaseMasters

Wil je meer informatie?

  Menu