Heftruck leasen

Wil je een heftruck leasen? LeaseMasters biedt de mogelijkheid om met fiscale voordelen deze investering te kunnen financieren. Je hebt verschillende opties om een heftruck te leasen. Neem contact op met onze specialisten voor de mogelijkheden.

Tandwielen

kies zelf je leverancier

Tandwielen

financier tot 100%

Tandwielen

aanbetaling voorfinancieren

Tandwielen

ook gebruikte machines

Tandwielen

betalen met wat je verdient

Tandwielen

ruimte om te ondernemen

De voordelen van een heftruck leasen

Een heftruck leasen biedt diverse voordelen, waaronder:

  • Flexibiliteit: De investering hoeft niet direct betaald te worden
  • Je zult meer financieringsruimte krijgen voor andere belangrijke investeringen
  • Je behoudt de liquide middelen voor andere kosten

Kortom: Leasen betekent dat je jouw bedrijf meer ruimte geeft om te ademen, zo weet je dat je kan blijven ondernemen.

heftruck leasen bij leasemasters
lease berekenen

Keuze uit verschillende leasevormen

Bij LeaseMasters bieden we twee leasevormen aan voor de heftruck: financial lease en operational lease.

Financial lease

Met financial lease ben jij direct economisch eigenaar van de heftruck. Je betaalt maandelijkse termijnen en neemt de heftruck op in jouw activa op de balans. Dit geeft jou de vrijheid om de truck aan te passen aan jouw wensen.

Operational lease

LeaseMasters blijven bij operational lease de eigenaar van de heftruck tijdens de leaseperiode. Na deze periode heb je zelf de keuze om de heftruck te kopen of eventueel over te stappen naar een nieuw model.

De kosten voor een heftruck leasen variëren en hangen af van diverse factoren, zoals het type, de leaseperiode en eventuele extra opties die je selecteert. Of je nu seizoensgebonden werkt of behoefte hebt aan flexibele betalingsregelingen, wij zijn in staat om een leaseovereenkomst op maat samen te stellen die volledig aansluit bij jouw behoeften en wensen.

Neem gerust contact met ons op voor een gepersonaliseerde offerte. We denken graag met je mee!

Hoe gaat een heftruck leasen bij LeaseMasters in de praktijk?

Het proces van het leasen van een heftruck bij LeaseMasters verloopt als volgt:

  1. Kies zelf het merk, type en de leverancier
  2. Stuur ons de offerte en de gegevens van jouw bedrijf
  3. Vervolgens beoordelen wij jouw aanvraag en bespreken de beste oplossing voor en met jou
  4. Na een kredietbeoordeling sturen we je het leasecontract toe
  5. Samen maken we afspraken over de betalingen aan de leverancier en hoe deze zal verlopen

Wij helpen je graag op weg met onze overwegingen voor jouw financiering. Daarnaast zorgen wij ervoor dat jij de juiste heftruck zal leasen voor jouw situatie.

heftruck lease
sale and leaseback van machines of apparatuur

Belangrijke overwegingen

Bij het huren, kopen of leasen van een heftruck zijn er diverse belangrijke overwegingen die als onderneming moeten worden meegenomen in de besluitvorming. Zowel voor als na de bestelling, en met betrekking tot de volledige financiering van de heftruck.

Een heftruck gaan bestellen

Overweeg je nog om een heftruck te leasen? De meeste heftrucks zijn leasebaar, mits ze voldoende waarde hebben en verhandelbaar zijn. Raadpleeg onze experts om te zien of jouw type in aanmerking komt voor leasing.

Moet je bij de bestelling een deelbetaling doen? Geen zorgen, wij helpen je met het organiseren van de voorfinanciering en zorgen ervoor dat deze soepel overgaat in een lease zodra de machine wordt geleverd.

Ik heb al een heftruck besteld

Je weet dat je in staat bent om de machine uit eigen middelen te betalen. Maar is dat wel verstandig?

Denk aan een mogelijke crisis. Bedrijven hebben voldoende liquide middelen nodig om economische tegenwind te doorstaan. Zelf een heftruck betalen, betekent veel cash voor langere tijd vastzetten. Cash die je niet kan gebruiken om te ondernemen.

Daarom is het verstandig om vooraf goede afwegingen te maken. Het verkrijgen van financiering voor een nieuwe heftruck is doorgaans eenvoudiger dan later een lening aangaan.

De (volledige) financiering

Het is belangrijk om te bepalen of je de financiering 100% door ons wilt laten doen, of een deel zelf te betalen. Dat is natuurlijk bespreekbaar. Daarnaast bepaalt de kredietbeoordeling of we de machine volledig voor je kunnen financieren met een lease. Zo kan je ons beschouwen als jouw financieringspartner voor de machine.

Nieuwe of gebruikte heftruck leasen?

Het kan gunstig zijn voor jouw bedrijf om een gebruikte heftruck te kiezen. Jong gebruikte heftrucks tot een paar jaar oud zijn ook prima te leasen en kunnen uitstekend voldoen voor jouw bedrijf.

leasevormen
vendor lease

Bouwmachine financieren met LeaseMasters

Als LeaseMasters verzorgen we financieringen voor veel soorten machines en bedrijven. We kijken op een andere manier naar financieren dan een bank doet. Omdat we het leaseobject belangrijk vinden. Dat maakt dat je met lease meer mogelijkheden hebt om de groei van jouw bedrijf te financieren.

LeaseMasters staat klaar als jouw toegewijde partner voor het leasen van een gebruikte of nieuwe machine voor bijvoorbeeld interne logistiek en intern transport.

Dankzij onze ruim 40 jaar ervaring in leasing, weten we dat flexibiliteit van cruciaal belang is en dat elk bedrijf unieke behoeften heeft. Ons team staat klaar om je te helpen bij het vinden van de ideale lease oplossing voor heftrucks en diverse andere machines en apparatuur.

Wil je meer informatie?

    Menu