Maak geld vrij uit je eigen bedrijfsmiddelen met sale & leaseback

Je hebt onlangs een machine of apparaat gekocht. Maar je zou die extra liquiditeit heel goed kunnen gebruiken. Met sale & leaseback verkoop je een bedrijfsmiddel aan ons, en leasen wij het aan je terug. We betalen meestal de volledige boekwaarde aan je uit.

waarom-leasen

Je gaat nog bestellen?

Dan is het beter om de investering direct te leasen. Ook wanneer je eerst aanbetalingen moet doen voordat je de apparatuur of machine ontvangt.

Pas gekocht?

Heb je een investering pas net afgerekend, dan is het vaak handig om de levering te corrigeren en als nieuwe levering aan ons te behandelen. Dat scheelt administratieve handelingen.

Je hebt het bedrijfsmiddel al langer

Afhankelijk van de leeftijd van het object, zijn er verschillende oplossingen. Voor objecten die minder dan een half jaar geleden zijn aangeschaft, is een overname en lease via een verkorte route te realiseren. Voor oudere objecten gelden er meer eisen ten aanzien van het financieren.

Sale & leaseback van een ICT park

Bij het financieel beter structureren van grotere ICT parken, is een overname van het bestaande park een nuttige stap. Daarmee kan direct de overstap gemaakt worden naar exploitatiesturing op ICT. Een stap die vaak samenvalt met een investeringssprong voor een organisatie. Onze specialisten kunnen je er meer over vertellen.

Menu